tiistai 1. joulukuuta 2015

Läppärilenkki 5.9.2015

Järjestimme läppärilenkki- tapahtuman 5.9 yhteistyössä Tyrnävän yrittäjien kanssa. Läppärilenkki alkoi klo 10 ja loppui klo 13. Tapahtuma järjestettiin Tyrnävän torilla.

Läppärilenkin tuotot meni yrittäjyysluokan läppäreihin, jotka hankitaan opiskelukäyttöön.

Tapahtuman ideana oli juosta mahdollisimman monta kierrosta. Yksi kierros oli n. 2km. Aikaa juosta oli n. 1h. Juoksijoiden piti hankkia sponsoreita, jotka maksoivat lupaamansa rahasumman yrittäjyysluokan tilille. Juoksijat saivat juoksukortit, joihin laitettiin aina leima yhtä juoksukierrosta vastaan.


Tapahtuman aluksi vedettiin alkuverryttely, jossa kaikki juoksijat olivat mukana. Sen jälkeen juoksijat kävelivät pururadan alkuun, jonka jälkeen heidät lähetettiin matkaan. Juoksijoiden lapset saivat jäädä "lapsiparkkiin", jossa olivat osa yrittäjyysluokan oppilaista. Torilla oli myös kahvio, johon oppilaat olivat leiponeet leivonnaisia- makeita ja suolaisia. Tarjolla oli myös paistettua makkaraa ja mehua. Juoksun jälkeen juoksijat lähtivät torille, jossa saivat lunastaa ilmaisen makkaran ja mehun kiitokseksi lenkkiin osallistumisesta. Juoksijoita oli aika paljon ja kaikilla oli mukavaa.Paikalla oli myös pelle, joka soitti posetiivilla musiikkia. Posetiiviin sai laittaa myös rahaa lisälahjoitukseski.





Läppärilenkin mainos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti